Skip to main content
LÖNEOUTSOURCING

Lämna över lönehanteringen till oss men ha den fortsatt nära dig.

Trygg Lön sköter den löpande lönehanteringen och fungerar samtidigt som företagets löneavdelning. Vi finns alltid nära för att ge full support till anställda, rådgiva inom löneområdet och anpassa lönehanteringen utifrån företagets verksamhet och specifika behov. Trygg lön är en auktoriserad lönebyrå hos SRF och arbetar enligt SALK. Alla system för lönehanteringen tillhandahålls av Trygg Lön. Systemen är noggrant utvalda och GDPR-säkra.

Process

LÖNEPROCESSEN HOS TRYGG LÖN

1

INRAPPORTERING VIA DIGITALA SYSTEM

Arbetad tid och utlägg registreras av anställda i system via webben eller mobilen. Övriga underlag levereras från företaget eller inhämtas direkt av Trygg Lön från leverantörer.
2

LÖNEBEREDNING

Trygg Lön bearbetar löner baserat på tillhandahållet underlag för att säkerställa korrekta och noggranna löneberäkningar.
3

UTBETALNING AV LÖN

Vi hanterar utbetalning av löner med noggrannhet och effektivitet för att säkerställa att anställda får sina löner i rätt tid.
4

RAPPORTERING

Vi driver en smidig och effektiv rapporteringsprocess för att säkerställa att företag har tillgång till nödvändig data och information för att fatta välgrundade beslut.
5

SUPPORT

Vår lönesupport är dedikerad att tillhandahålla professionellt och kunnigt stöd för att hantera alla frågor och utmaningar relaterade till löneadministration. Vi är här för att säkerställa att företag får snabb och pålitlig hjälp för att lösa sina lönerelaterade frågor och problem.

Rikstäckande inom Sverige

Genom helt digitaliserade processer inom lön, har vi möjlighet att erbjuda våra tjänster i hela vårt avlånga land. Kommunikation och rapportering sker enkelt genom GDPR säkra system som Trygg Lön tillhandahåller.

Kom igång med oss

Kom igång och begär en offert av vårt team. Trygg Lön är en auktoriserad lönebyrå av Srf konsulterna. Vi följer även REKO, den svenska standarden för löne- och redovisningstjänster. Varmt välkommen!